+46 370-355 100 info@klofver.se

Legotillverkning

Legotillverkning

Gaskärning, plasmaskärning och bearbetning av detaljer

Gaskärning, plasmaskärning och bearbetning av detaljer är kärnverksamheten hos Klöfver AB. Vi förstår att legotillverkning är av avgörande betydelse för våra kunder, och därför strävar vi efter att erbjuda enastående flexibilitet i produktionen och korta leveranstider för att möta deras behov.

Specialanpassade lösningar efter kundens specifikationer

Vi är specialister på att uppfylla kundens exakta kravspecifikationer när det gäller gasskärning, plasmaskärning och bearbetning av detaljer. Om det saknas ritningar för den önskade detaljen, är vi glada att erbjuda ritningstjänster som en del av vårt helhetserbjudande. Vår erfarna konstruktionsavdelning kan skapa detaljerade ritningar som säkerställer att produkterna tillverkas enligt dina specifika önskemål.

Brett utbud av material för omedelbar tillgänglighet

För att säkerställa snabba och effektiva produktionsprocesser lagerhåller vi ett brett utbud av svartplåt i olika dimensioner, från 2 mm till 260 mm. För plåttjocklekar upp till 75 mm lagerhåller vi var 5:e mm, medan för tjocklekar upp till 260 mm lagerhåller vi var 10:e mm.

Kvalitetsmaterial för optimal prestanda

Utöver svartplåt har vi också ett omfattande lager av höghållfasthetsplåtar såsom Supralsim 420 och 690 (Weldox), slitplåt såsom Fora 400 (Hardox), samt olika dimensioner av rostfritt stål, Z-plåt och tryckkärlsplåt. Genom att ha dessa material tillgängliga på vårt lager kan vi snabbt svara på våra kunders behov och leverera produkter av högsta kvalitet med kort varsel.

Dedikerade till att leverera kundanpassade lösningar

Klöfver AB är dedikerat till att erbjuda skräddarsydda lösningar av högsta kvalitet inom legotillverkning, och vi ser fram emot att samarbeta med dig för att uppfylla dina behov.

bearbetade detaljer i en display