+46 370-355 100 info@klofver.se

Trading

Trading

Agenturmaskiner – gummipressar, mixers och extruder

Gummipressar – Long Chang

Sedan flera år har taiwanesiska Long Chang sålt maskiner i Europa och Sverige. Vi har varit med på denna resa och har idag mer än 50 stycken maskiner i drift. Long Chang tillverkar både kompression och injektions pressar. Maskinerna fungerar med både silikon och olika kvaliteter av gummi. I Europa har vi sålt maskiner för diverse applikationer inom plast och gummi. Som exempel kan nämnas:

  • Packningar till värmeväxlare
  • Gummimattor till bilindustrin
  • Sitsar till sanitär industri

Vi stödjer även våra kunder med automationsanpassningar i produktion med hjälp av våra ingenjörer och mekaniska verkstad.

Se mer på www.longchang.com.tw

WSM – Well Shyang Machinery

WSM – Well Shyang Machinery är en kvalitetstillverkare från Taiwan, som tillverkar:

  • Extruder för gummi, plast och silikon
  • Blandare. Enstaka enheter till kompletta linjer
  • Valsverk

Se mer på www.wellshyang.com

Lung Meng

Film och folie extrudering – Lung-Meng

Tillverkare av filmblåsningsmaskiner sedan 1976.
Med fyra fabriker i Taiwan och ett världsomspännande distributionsnätverk har Lung-Meng etablerat sig som en kvalitetstillverkare med konkurrenskraftiga priser. Företaget har arbetat på den internationella arenan ganska länge och har hittat sin nisch som ett bra alternativ till tyska och italienska tillverkare.

Extruders – för gummi och plast

Klöfver AB är agent för Lung-Meng i Norden sedan 2010. Vår långa relation med Long Chang har lett till att andra maskintillverkare bett oss agera som återförsäljare. Lung-Meng har installationer i flera europeiska länder.

Tidigare har vi ställt ut på K-mässan med bland annat en 3-lagers Coex linje, en 6-färgs flexografisk tryckpress, påsmaskiner med mera.

Ladda gärna ned information om de maskiner som ställdes ut på K-mässan 2010:
Filmblåsning och påsmaskiner.

Lär dig mer om  Lung-Meng på www.lung-meng.com.

Mono- och flerskiktssystem – Lung-Meng

Lung-Meng har ett brett utbud av utrustning från monoextruders till flerskiktsextrudering. Lung-Meng samarbetar med de flesta västerländska företag inom området profilstyrning och automatisk styrning, samt med de flesta leverantörer av blandningssystem.

Kontakta oss för mer information.

Flexografiskt tryck – Lung-Meng

Lung-Meng erbjuder enkla enfärgstryckenheter som kan kombineras med andra färgtryckpressar. Kompakta enfärgstryckpressar är mobila och kan vid behov flyttas från en rad till en annan.

Autonoma bearbetningslinjer – Lung-Meng

Lung-Meng erbjuder olika återvinningsmaskiner för att tillverka olika påsar, soppåsar eller bärkassar.